Trappkväll 2014

Onsdag den 3/9 är det dags årets stora trappkväll och även officiell invigning av vårt naturgym. Trappkvällen startar kl 17.30 och invigningen sker kl 18.30.

Alla är välkomna!

Alla är välkomna oavsett om det är ett, två eller tio varv som ska avverkas och vi ser gärna att de som inte själva vill vara med, kommer upp och hejar. Vårt mål är att vi tillsammans skapar en rolig kväll.

Gemensam start kl 17.30

Det är gemensam start kl 17.30 och det är helt gratis att vara med. Vi ställer upp med vätskekontroller (vid varvningen, mitten av trappan och en uppe på toppen).

Erbjudande om professionell tidtagning och varvräkning

De som vill ha hjälp med professionell tidtagning och varvräkning föranmäler sig här på hemsidan och förses sedan med nummerlapp och transponder innan start.

Denna tjänst erbjuds för den blygsamma summan om 100 kr (betalas kontant innan start).
Observera att detta erbjudande gäller för max 100 personer, så det är ”först till kvarn”.
Anmälan öppen som längst t.o.m kl 23.55 den 31/8. Då vi har 100 anmälda, släcker vi ner vårt anmälningsformulär.
OBS! De som har föranmält sig måste vara uppe vid trappan kl 16.45 – 17.15 den 3/9 för att hämta ut sin nummerlapp och transponder.
Tidtagningen stänger då samtliga är i mål (dock senast kl 21.00).

Måste man anmäla sig?

Nej, det behöver man inte. Alla som vill får (gratis) vara med och det går bra att starta när man vill under kvällen. Det är endast de som vill köpa tjänsten ”varvräkning och tidtagning” som behöver anmäla sig.

Svårt att hinna till kl 17.30?

Vi vet om att vissa kanske har svårt att hinna till starten kl 17.30 och vill därför förtydliga att det givetvis går bra att komma senare (och själva ansvara för sin tid och varvräkning).

Föreningar, företag, kompisgäng mm.

Vi vill förtydliga att alla är välkomna denna kväll. Det går alltså utmärkt att samla ihop jobbarkompisarna, idrottslaget eller kompisgänget för en roligt kväll tillsammans.

Registrering av tider på hemsidan

Eftersom detta inte är en tävling utan snarare en roligt och gemensam aktivitet så kommer inte Quite Right att registrera några tider på hemsidan. De som önskar, registrerar själva sin seger.

>> Registrera trappseger (10 varv) >>

>> Registrera Halvtrappan (5 varv) >>

>> Registrera Snabbvarv (1 varv) >>

Utlottning av skänkta priser

Vi har fått in några företag/organisationer som vill vara med och skänka priser. Detta är givetvis jätteroligt och om det är fler som vill vara med och skänka priser (som vi sedan lottar ut bland deltagarna), så får ni gärna kontakta Roberth på robert.gyllberg@quiteright.se eller 070-838 12 08

Övrigt

  • Allt deltagande sker på egen risk.
  • Det finns två toaletter vid kommunens kaffestuga på högens topp samt i Kumla Skidförenings lokaler.
  • Kumla Skidförening erbjuder dusch- och omklädningsrum kl 17.00-21.00.
  • Kumla Skidförening håller även sin värmestuga öppen under kvällen.
  • För värdesaker ansvaras ej.
  • Det är viktigt att alla parkerar sin bilar på den stora parkeringen vid Kumla Skidförening.

Frågor

Maila till info@quiteright.se om du har frågor/funderingar eller om du anser att någon viktig information saknas här på hemsidan.

Kl 18.30 har vi vår officiella invigning av det nya naturgymmet. Vi hälsar alla välkomna och ett särskilt välkommen till de företag som tillsammans sett till att detta gym har blivit verklighet.

Vi kommer ha ett invigningstal, visa stationerna och vi bjuder självklart på kaffe, saft och fikabröd.

Varmt välkommen, hoppas att just du kommer!

Denna kväll arrangeras i samarbete mellan Kumla Kommun, Quite Right och Kumla Skidförening.