Trappkväll 2013

Här finns bilder från trappkvällen 2013

Onsdag den 31/7 är det dags för en QR-trappkväll!

Efter förra årets succé har vi beslutat att köra en ny trappkväll. Alla är välkomna oavsett om det är ett, två eller tio varv som ska avverkas. Vårt mål är att vi tillsammans skapar en rolig kväll.

Quite Right finns på plats på för att bjuda på dryck och för att hjälpa till med tidtagning och varvräkning. Vi kommer ha tre vätskekontroller (vid varvningen, mitten av trappan och en uppe på toppen).

Det är gemensam start för alla kl 17.00 och de som planerar att köra tio varv och vill ha hjälp med tidtagning och varvräkning förses med nummerlappar innan start. OBS! De som vill ha en nummerlapp, hämtar ut denna mellan kl 16.00-16.45 (vid foten av trappan). Vi sköter varvräkningen manuellt och kan serva ca 100 personer med detta. Det blir alltså först till kvarn gällande nummerlapparna. Tidtagningen stänger då samtliga är i mål (dock senast kl 22.00).

Om vi blir riktigt många så måste vi reservera oss för att vissa kanske får sköta sin egen varvräkning. Om någon har bekymmer med att komma till starten kl 17.00 så går det givetvis bra att komma senare (och själva ansvara för sin tid och varvräkning).

Det är kostnadsfritt att vara med men de som vill får gärna lägga en slant i vår insamlingsbössa, där alla pengar går direkt till Ronald McDonald Barnfond.

Eftersom detta inte är en tävling utan snarare en roligt och gemensam aktivitet så kommer inte Quite Right att registrera några tider på hemsidan. De som önskar, registrerar själva sin tid.

Ett tips till er som är åskådare: Kaffestugan på toppen är öppen till kl 21.00 denna kväll. Passa gärna på att ta en fika på högsta nivå!

Övrigt

  • Allt deltagande sker på egen risk.
  • Det finns två toaletter vid kommunens kaffestuga på högens topp.
  • För värdesaker ansvaras ej.
  • Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda dusch- eller omklädningsrum.
  • Under denna kväll går det att parkera vid skidföreningen.

Frågor
Maila till info@quiteright.se om du har frågor/funderingar eller om du anser att någon viktig information saknas här på hemsidan.

Bilder från trappkvällen 2012

Varmt välkommen, hoppas att just du kommer!