Anton förste man under timmen!

I kväll hade de båda orienterarna Anton Hallor och Sebastian Agerhäll bestämt sig för att göra en riktig attack på rekordet i ”Besegrat Trappan”. De gick ut i ett sanslöst tempo och vi som var där för att beskåda det hela, blev helt klart imponerade. Båda killarna visade direkt att de verkligen har krut i benen och Anton blev i kväll den förste personen att ta sig under timmen.

Detaljer

Status i trappan den 2 mars

Vi får nu många frågor om hur det är uppe i trappan. Statusen den 2 mars är att det nu är nästan helt bart i trappan och uppe på högen. I den nedre delen av bilvägen så är det en del snö och is kvar men i ”ytterfilen” funkar det helt okey att gå/springa utan att man halkar omkull. Trappsäsongen har nu dragit igång så smått!

Detaljer

Funkar trappan när det har snöat?

Vi får en del frågor om hur trappan ”fungerar” när det har snöat. Det snabba svaret är att det går att träna i trappan året runt. Men, när det är riktigt mycket snö så kan det givetvis vara lite besvärligare än under sommarhalvåret. Det du bör tänka på är att ta det extra försiktigt på vägen ner på bilvägen och då framför allt i de tvära kurvorna – det kan vara halt!!!

Detaljer

Crossåkare snabbast i trappan!

I kväll var det en kille, nämligen talangfulle crossåkaren Emil Fallqvist (Hallsbergs Motorklubb) i trappan. Han valde tack och lov att inte ta med sig sin crosshoj men lyckades ändå (med klar marginal) få till årets hittills bästa tid på de tio varven. Med farsgubben som varvräknare, tidtagare och påhejare, sprang Emil runt på 01:06:12. Grymt bra jobbat!

Detaljer

Besegrat trappan fyller 1 år

Begreppet ”besegrat trappan” introducerades på Sveriges nationaldag 2012 och den 6/6 2013 är det alltså dags för ettårsjubileum. Vi har fått vetskap om att det är en hel del som planerar att åka upp och fira detta genom att ta sina segrar, kl 15.00 denna dag. Det ska bli riktig kul att se hur många som dyker upp.

Detaljer

Trappkvällar 2013

Vi har fått in en hel del frågor om det blir några trappkvällar under 2013. Svaret är JA, DET BLIR DET men vi har ännu inte bestämt datum för detta. Vi kommer uppdatera här på hemsidan så snart det är bestämt. Se till att träna ordentligt så att du är i högform när det smäller!

Trappkvällen 19/7-2012

Torsdagen den 19/7-2012 var Quite right på plats på högen för att bjuda på drycker och tilltugg samt erbjuda hjälp med tidtaging och varvräkning. Alla som ville vara med var välkomna, oavsett om det var ett, två eller tio varv som skulle avverkas. Vi ville helt enkelt få till en rolig träningskväll.

Detaljer